Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziler Fizik Tedavi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziler Fizik Tedavi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziler Fizik Tedavi, Ankara’da bulunan bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezidir. Merkez, 1992 yılında kurulmuş olup, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında hizmet vermektedir.

Gaziler Fizik Tedavi, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Ekip, fizyoterapistler, ergoterapistler, konuşma terapistleri ve psikologlardan oluşmaktadır. Merkez, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında en son teknolojileri kullanmaktadır.

Gaziler Fizik Tedavi, çeşitli hastalık ve yaralanmaların tedavisinde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti vermektedir. Merkezde, kas-iskelet sistemi hastalıkları, nörolojik hastalıklar, kardiyak hastalıklar, solunum yolu hastalıkları ve kanser gibi hastalıkların tedavisi için fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verilmektedir.

Gaziler Fizik Tedavi, ayrıca, spor yaralanmaları, iş kazaları ve trafik kazaları gibi yaralanmaların tedavisinde de fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti vermektedir. Merkezde, yaralanmaların tedavisi için çeşitli fizik tedavi yöntemleri kullanılmaktadır.

Gaziler Fizik Tedavi, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında öncü bir merkezdir. Merkez, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında en son teknolojileri kullanmakta ve uzman bir ekip tarafından yönetilmektedir. Gaziler Fizik Tedavi, çeşitli hastalık ve yaralanmaların tedavisinde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti vermektedir.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi