Sivas Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sağlık Ocağı

Sivas Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sağlık Ocağı

Sivas Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sağlık Ocağı, Sivas ilinin Merkez ilçesinde bulunan bir sağlık ocağıdır. Sağlık ocağı, 1998 yılında hizmete açılmış olup, 2018 yılında yenilenerek modern bir görünüme kavuşturulmuştur. Sağlık ocağı, 10 bin metrekarelik bir alana kurulmuş olup, 3 katlı bir binadan oluşmaktadır. Sağlık ocağında, 10 adet muayene odası, 2 adet ameliyathane, 1 adet doğumhane, 1 adet röntgen odası, 1 adet laboratuvar ve 1 adet eczane bulunmaktadır. Sağlık ocağında, 20’den fazla sağlık personeli görev yapmaktadır.

Sağlık ocağı, haftanın 7 günü, 24 saat hizmet vermektedir. Sağlık ocağında, genel sağlık hizmetlerinin yanı sıra, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın sağlığı ve hastalıkları, diş sağlığı ve hastalıkları, ruh sağlığı ve hastalıkları, göz sağlığı ve hastalıkları, kulak burun boğaz sağlığı ve hastalıkları, deri ve zührevi hastalıklar, ortopedi ve travmatoloji, üroloji, nöroloji, kardiyoloji, gastroenteroloji, endokrinoloji, nefroloji, romatoloji, alerji ve immünoloji, onkoloji, hematoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, acil tıp ve ağız ve diş sağlığı hizmetleri verilmektedir.

Sağlık ocağı, Sivas ilinin en önemli sağlık kuruluşlarından biridir. Sağlık ocağı, her yıl binlerce hastaya hizmet vermektedir. Sağlık ocağı, hastaların sağlık sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalar yürütmektedir. Sağlık ocağı, ayrıca, hastaların sağlık bilincini artırmak için çalışmalar yürütmektedir.

Sağlık Ocağı İletişim Bilgileri

  • Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 19 Mayıs Bulvarı, No: 10, Sivas
  • Telefon: (0346) 223 11 11
  • Faks: (0346) 223 11 12
  • E-posta: [email protected]

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar

  • Sivas İl Sağlık Müdürlüğü: https://sivas.saglik.gov.tr/
  • Sivas Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sağlık Ocağı: https://sivas.saglik.gov.tr/mehmetakifersoy
  • Sağlık Bakanlığı: https://www.saglik.gov.tr/
  • Türkiye Halk Sağlığı Kurumu: https://www.hsph.gov.tr/

Yayımlandı

kategorisi