Denizli Tarım Il Müdürlüğü Misafirhanesi

Denizli Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesi

Denizli Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesi, Denizli’nin merkez ilçesi olan Pamukkale ilçesinde bulunan bir misafirhanedir. Misafirhane, Denizli Tarım İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet vermektedir.

Misafirhane, 2010 yılında hizmete açılmıştır. Misafirhanede, 20 adet oda bulunmaktadır. Odalar, tek kişilik, iki kişilik ve üç kişilik olmak üzere üç farklı tiptedir. Odaların tamamında, banyo, tuvalet, televizyon ve internet erişimi bulunmaktadır.

Misafirhane, Denizli’nin merkezine yakın bir konumda bulunmaktadır. Misafirhane, Denizli Çardak Havalimanı’na 15 kilometre, Denizli Otogarı’na ise 5 kilometre uzaklıktadır.

Misafirhane, Denizli’yi ziyaret eden tarım sektörü çalışanlarına ve misafirlerine hizmet vermektedir. Misafirhanede, konaklama, yemek ve toplantı salonu gibi hizmetler sunulmaktadır.

Misafirhane Hizmetleri

  • Konaklama: Misafirhanede, 20 adet oda bulunmaktadır. Odalar, tek kişilik, iki kişilik ve üç kişilik olmak üzere üç farklı tiptedir. Odaların tamamında, banyo, tuvalet, televizyon ve internet erişimi bulunmaktadır.
  • Yemek: Misafirhanede, kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği olmak üzere üç öğün yemek servisi yapılmaktadır. Yemekler, misafirhanenin kendi mutfağında hazırlanmaktadır.
  • Toplantı Salonu: Misafirhanede, 50 kişilik kapasiteli bir toplantı salonu bulunmaktadır. Toplantı salonu, çeşitli toplantı, seminer ve konferanslar için kullanılmaktadır.

Misafirhane Fiyatları

Misafirhane fiyatları, oda tipine ve konaklama süresine göre değişmektedir. Tek kişilik odaların günlük fiyatı 100 TL, iki kişilik odaların günlük fiyatı 120 TL, üç kişilik odaların günlük fiyatı ise 150 TL’dir. Konaklama süresi 7 günden fazla olan misafirlere %10 indirim uygulanmaktadır.

Misafirhane Rezervasyonu

Misafirhane rezervasyonu, Denizli Tarım İl Müdürlüğü’nün resmi web sitesi üzerinden veya telefonla yapılabilir. Rezervasyon sırasında, misafirlerin adı, soyadı, telefon numarası, e-posta adresi ve konaklama tarihleri gibi bilgiler istenmektedir.

Faydalı Siteler

  • Denizli Tarım İl Müdürlüğü Resmi Web Sitesi: https://denizli.tarim.gov.tr/
  • Denizli Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesi Rezervasyon Formu: https://denizli.tarim.gov.tr/misafirhane-rezervasyon-formu/

İlgili Dosyalar

  • Denizli Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesi Tanıtım Broşürü: https://denizli.tarim.gov.tr/misafirhane-tanitim-brosuru/

Yayımlandı

kategorisi