Antakya 19 Nolu Sağlık Ocağı

Antakya 19 Nolu Sağlık Ocağı: Sağlık Hizmetlerinin Kalbi

Antakya 19 Nolu Sağlık Ocağı, Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan ve bölge halkına sağlık hizmetleri sunan bir sağlık kuruluşudur. 1980 yılında kurulan sağlık ocağı, 2010 yılında yenilenerek modern bir yapıya kavuşmuştur. Sağlık ocağı, 10 bin metrekarelik bir alana kurulmuş olup, 3 katlı bir binadan oluşmaktadır. Sağlık ocağında, 10 poliklinik, 2 ameliyathane, 1 doğumhane, 1 yoğun bakım ünitesi ve 1 acil servis bulunmaktadır. Sağlık ocağında, 50’den fazla sağlık personeli görev yapmaktadır.

Sağlık ocağı, bölge halkına birinci basamak sağlık hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler arasında, genel muayene, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın sağlığı ve hastalıkları, diş sağlığı ve hastalıkları, ruh sağlığı ve hastalıkları, göz sağlığı ve hastalıkları, kulak burun boğaz sağlığı ve hastalıkları, deri ve zührevi hastalıklar, ortopedi ve travmatoloji, üroloji, nöroloji, kardiyoloji, gastroenteroloji, endokrinoloji, nefroloji, onkoloji, hematoloji, enfeksiyon hastalıkları, alerji ve immünoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, acil servis hizmetleri yer almaktadır.

Sağlık ocağı, ayrıca, bölge halkına sağlık eğitimi hizmetleri de sunmaktadır. Bu hizmetler arasında, sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam, bulaşıcı hastalıklar, kronik hastalıklar, ruh sağlığı, çocuk sağlığı, kadın sağlığı, diş sağlığı, göz sağlığı, kulak burun boğaz sağlığı, deri ve zührevi hastalıklar, ortopedi ve travmatoloji, üroloji, nöroloji, kardiyoloji, gastroenteroloji, endokrinoloji, nefroloji, onkoloji, hematoloji, enfeksiyon hastalıkları, alerji ve immünoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon konularında eğitim verilmektedir.

Sağlık ocağı, bölge halkına sağlık hizmetlerini en iyi şekilde sunmak için çalışmaktadır. Sağlık ocağı, modern tıbbi cihazlarla donatılmış olup, sağlık personeli düzenli olarak eğitim almaktadır. Sağlık ocağı, ayrıca, hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışmaktadır.

Antakya 19 Nolu Sağlık Ocağı İletişim Bilgileri

Adres: Atatürk Bulvarı No:19 Antakya/Hatay
Telefon: (0326) 213 19 19
Faks: (0326) 213 19 20
E-posta: [email protected]

Antakya 19 Nolu Sağlık Ocağı ile İlgili Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi