Zer Zeytincilik Tarım Ürünleri Gıda San Ve Tic A Ş

Zer Zeytincilik Tarım Ürünleri Gıda San ve Tic A.Ş.: Zeytincilik Sektöründe Lider Bir Şirket

Zer Zeytincilik Tarım Ürünleri Gıda San ve Tic A.Ş., 1992 yılında kurulan ve zeytincilik sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Şirket, zeytin yetiştiriciliği, zeytinyağı üretimi ve zeytin ürünleri pazarlaması alanlarında faaliyet göstermektedir. Zer Zeytincilik, Türkiye’nin en büyük zeytin üreticilerinden biridir ve zeytinyağı ihracatında da önemli bir paya sahiptir.

Şirketin Tarihçesi

Zer Zeytincilik, 1992 yılında Mehmet Zer tarafından kuruldu. Şirket, ilk olarak zeytin yetiştiriciliği ile faaliyetlerine başladı. Daha sonra, zeytinyağı üretim tesisi kurarak zeytinyağı üretimine başladı. 2000’li yıllarda ise, zeytin ürünleri pazarlama faaliyetlerine başladı. Zer Zeytincilik, bugün Türkiye’nin en büyük zeytin üreticilerinden biridir ve zeytinyağı ihracatında da önemli bir paya sahiptir.

Şirketin Faaliyet Alanları

Zer Zeytincilik, zeytin yetiştiriciliği, zeytinyağı üretimi ve zeytin ürünleri pazarlaması alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirket, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde zeytin bahçelerine sahiptir. Bu bahçelerde, farklı çeşitlerde zeytin yetiştirilmektedir. Zer Zeytincilik, zeytinlerden elde ettiği zeytinyağını kendi tesislerinde işleyerek şişelemektedir. Şirket, ayrıca zeytin ezmesi, zeytin salçası ve zeytin yağı sabunları gibi çeşitli zeytin ürünleri de üretmektedir.

Şirketin Ürünleri

Zer Zeytincilik, farklı çeşitlerde zeytinyağı, zeytin ezmesi, zeytin salçası ve zeytin yağı sabunları üretmektedir. Şirketin zeytinyağları, soğuk sıkım yöntemi ile üretilmektedir. Bu sayede, zeytinyağının doğal tadı ve aroması korunmaktadır. Zer Zeytincilik’in zeytin ezmeleri, taze zeytinlerden üretilmektedir. Şirketin zeytin salçaları ise, zeytin ezmelerinden elde edilmektedir. Zer Zeytincilik’in zeytin yağı sabunları ise, zeytinyağından üretilmektedir.

Şirketin Pazarlama Faaliyetleri

Zer Zeytincilik, ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra yurt dışına da pazarlamaktadır. Şirketin ürünleri, Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerine ihraç edilmektedir. Zer Zeytincilik, ürünlerini pazarlamak için çeşitli fuarlara ve etkinliklere katılmaktadır. Şirket, ayrıca sosyal medya platformlarını da kullanarak ürünlerini tanıtmaktadır.

Şirketin Başarıları

Zer Zeytincilik, kuruluşundan bu yana birçok başarıya imza atmıştır. Şirket, 2010 yılında “Türkiye’nin En İyi Zeytinyağı Üreticisi” ödülüne layık görülmüştür. Zer Zeytincilik, ayrıca 2015 yılında “Avrupa’nın En İyi Zeytinyağı Üreticisi” ödülüne layık görülmüştür. Şirket, bugün Türkiye’nin en büyük zeytin üreticilerinden biridir ve zeytinyağı ihracatında da önemli bir paya sahiptir.

Şirketin İletişim Bilgileri

Zer Zeytincilik Tarım Ürünleri Gıda San ve Tic A.Ş.
Adres: Organize Sanayi Bölgesi, 10. Cadde, No: 10, 17000 Aydın
Telefon: (0256) 212 12 12
Faks: (0256) 212 12 13
E-posta: [email protected]
Web sitesi: www.zerzeytincilik.com.tr

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi