Amasya Tarım Il Müdürlüğü Misafirhanesi

Amasya Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesi

Amasya Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesi, Amasya il merkezinde bulunan bir misafirhanedir. Misafirhane, Amasya Tarım İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet vermektedir.

Misafirhane, 2010 yılında hizmete açılmıştır. Misafirhanede, 10 adet tek kişilik oda, 10 adet çift kişilik oda ve 5 adet üç kişilik oda olmak üzere toplam 25 adet oda bulunmaktadır. Odalar, banyo, tuvalet, televizyon, buzdolabı ve klima ile donatılmıştır.

Misafirhanede, ayrıca, toplantı salonu, yemekhane ve kafeterya bulunmaktadır. Toplantı salonu, 50 kişilik kapasiteye sahiptir. Yemekhanede, Türk ve dünya mutfağından yemekler servis edilmektedir. Kafeteryada, sıcak ve soğuk içecekler, atıştırmalıklar ve tatlılar servis edilmektedir.

Misafirhane, Amasya il merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Misafirhane, Amasya-Tokat karayolu üzerindedir. Misafirhaneye, özel araçla veya toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilir.

Misafirhane, Amasya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere hizmet vermektedir. Misafirhane, ayrıca, Amasya’da düzenlenen toplantı, konferans ve seminerlere katılan kişilere de hizmet vermektedir.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi