Beybolat Tarım Makinaları San Ve Tic A Ş

Beybolat Tarım Makinaları San ve Tic A.Ş.: Tarım Sektöründe Lider Bir Üretici

Beybolat Tarım Makinaları San ve Tic A.Ş., 1980 yılında kurulan ve tarım sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Şirket, traktör, biçerdöver, pulluk, ekim makinesi, gübreleme makinesi ve sulama sistemi gibi çeşitli tarım makinaları üretmektedir. Beybolat Tarım Makinaları, Türkiye’nin en büyük tarım makinaları üreticilerinden biridir ve ürünleri yurt içi ve yurt dışında birçok ülkeye ihraç edilmektedir.

Şirketin Tarihi

Beybolat Tarım Makinaları, 1980 yılında Beybolat ailesi tarafından kuruldu. Şirket, ilk olarak traktör üretimi ile faaliyetlerine başladı. Daha sonra, ürün yelpazesini genişleterek biçerdöver, pulluk, ekim makinesi, gübreleme makinesi ve sulama sistemi gibi diğer tarım makinalarını da üretmeye başladı. Beybolat Tarım Makinaları, kısa sürede Türkiye’nin en büyük tarım makinaları üreticilerinden biri haline geldi.

Ürünler ve Hizmetler

Beybolat Tarım Makinaları, traktör, biçerdöver, pulluk, ekim makinesi, gübreleme makinesi ve sulama sistemi gibi çeşitli tarım makinaları üretmektedir. Şirketin ürünleri, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmekte ve en son teknoloji ile donatılmaktadır. Beybolat Tarım Makinaları, ayrıca, müşterilerine satış sonrası hizmetler de sunmaktadır. Şirket, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre özel çözümler üretmekte ve ürünlerinin bakım ve onarımını yapmaktadır.

İhracat ve Yurt Dışı Faaliyetler

Beybolat Tarım Makinaları, ürünlerini yurt içi ve yurt dışında birçok ülkeye ihraç etmektedir. Şirketin ürünleri, Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtalarındaki birçok ülkede kullanılmaktadır. Beybolat Tarım Makinaları, yurt dışındaki faaliyetlerini daha da genişletmek için çalışmalar yürütmektedir.

Sosyal Sorumluluk Projeleri

Beybolat Tarım Makinaları, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir. Şirket, eğitim, sağlık ve çevre alanlarında çeşitli projeler yürütmektedir. Beybolat Tarım Makinaları, ayrıca, doğal afetlerde zarar gören bölgelere yardım ulaştırmaktadır.

İletişim Bilgileri

Beybolat Tarım Makinaları San ve Tic A.Ş.
Adres: Organize Sanayi Bölgesi, 1. Cadde, No: 10, 45030 Kütahya
Telefon: (0274) 222 22 22
Faks: (0274) 222 22 23
E-posta: [email protected]
Web sitesi: www.beybolattarim.com.tr

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar

  • Beybolat Tarım Makinaları San ve Tic A.Ş. web sitesi: www.beybolattarim.com.tr
  • Beybolat Tarım Makinaları San ve Tic A.Ş. ürün kataloğu: www.beybolattarim.com.tr/urunler
  • Beybolat Tarım Makinaları San ve Tic A.Ş. sosyal medya hesapları:
    • Facebook: www.facebook.com/beybolattarim
    • Twitter: www.twitter.com/beybolattarim
    • Instagram: www.instagram.com/beybolattarim
  • Beybolat Tarım Makinaları San ve Tic A.Ş. iletişim bilgileri: www.beybolattarim.com.tr/iletisim

Yayımlandı

kategorisi