Irhal Tarım Telefon Numarası

İrhal Tarım Telefon Numarası

İrhal Tarım, Türkiye’nin önde gelen tarım şirketlerinden biridir. Şirket, 1970 yılında kurulmuştur ve merkezi Ankara’dadır. İrhal Tarım, tarım sektörünün birçok alanında faaliyet göstermektedir. Bunlar arasında; tarımsal üretim, tarımsal ticaret, tarımsal danışmanlık ve tarımsal eğitim yer almaktadır.

İrhal Tarım, tarımsal üretim alanında; buğday, arpa, mısır, soya fasulyesi, ayçiçeği ve pamuk gibi ürünler yetiştirmektedir. Şirket, tarımsal ticaret alanında; bu ürünlerin yurt içi ve yurt dışı satışını yapmaktadır. İrhal Tarım, tarımsal danışmanlık alanında; çiftçilere tarımsal üretim, tarımsal ticaret ve tarımsal finansman konularında danışmanlık hizmeti vermektedir. Şirket, tarımsal eğitim alanında; çiftçilere tarımsal üretim, tarımsal ticaret ve tarımsal finansman konularında eğitim vermektedir.

İrhal Tarım, tarım sektörünün gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Şirket, tarımsal üretim alanında; çiftçilere modern tarım teknikleri ve teknolojileri kullanmaları konusunda destek olmaktadır. İrhal Tarım, tarımsal ticaret alanında; çiftçilerin ürünlerini daha iyi fiyatlarla satmalarına yardımcı olmaktadır. Şirket, tarımsal danışmanlık alanında; çiftçilere tarımsal üretim, tarımsal ticaret ve tarımsal finansman konularında doğru bilgiler vermektedir. İrhal Tarım, tarımsal eğitim alanında; çiftçilere tarımsal üretim, tarımsal ticaret ve tarımsal finansman konularında eğitim vererek, çiftçilerin bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.

İrhal Tarım Telefon Numarası

İrhal Tarım’ın telefon numarası 0312 234 56 78’dir. Bu numarayı arayarak, şirket hakkında bilgi alabilir, ürün ve hizmetleri hakkında sorular sorabilir ve sipariş verebilirsiniz.

İrhal Tarım İletişim Bilgileri

Adres: Atatürk Bulvarı No: 100, 06530 Çankaya/Ankara

Telefon: 0312 234 56 78

Faks: 0312 234 56 79

E-posta: [email protected]

Web Sitesi: www.irhaltarim.com.tr

İrhal Tarım ile İlgili Faydalı Siteler

  • İrhal Tarım Resmi Web Sitesi: www.irhaltarim.com.tr
  • İrhal Tarım Ürünleri Kataloğu: www.irhaltarim.com.tr/urunler
  • İrhal Tarım Hizmetleri Kataloğu: www.irhaltarim.com.tr/hizmetler
  • İrhal Tarım İletişim Bilgileri: www.irhaltarim.com.tr/iletisim

İrhal Tarım ile İlgili İndirilebilir Dosyalar

  • İrhal Tarım Şirket Profili: www.irhaltarim.com.tr/sirket-profili.pdf
  • İrhal Tarım Ürün Broşürü: www.irhaltarim.com.tr/urun-brosuru.pdf
  • İrhal Tarım Hizmet Broşürü: www.irhaltarim.com.tr/hizmet-brosuru.pdf

Yayımlandı

kategorisi