Izmir Bayındırda Satılık Tarla

İzmir Bayındır’da Satılık Tarla

İzmir’in en gözde bölgelerinden biri olan Bayındır’da satılık tarla arıyorsunuz, bu yazımız tam size göre!

Bayındır, İzmir’in kuzeydoğusunda yer alan ve son yıllarda hızla büyüyen bir ilçe. İlçe, Ege Denizi’ne kıyısı olduğu için turizm açıdan da önemli bir potansiyele sahip.

Satılık tarla, Bayındır’ın en merkezi yerlerinden birinde yer alıyor. Tarla, toplam 10 dönüm araziye sahip ve %100 tarımsal amaçlı olarak kullanılmaktadır.

Tarla, Ege Bölgesel Tarım Alanı Birliği (EBA) tarafından onaylı bir tarım arazisi olarak kayıtlıdır. Bu, tarlada her türlü tarımsal üretim yapmanızın mümkün olduğu ve herhangi bir kısıtlama bulunmadığı manasına geliyor.

Tarla, aynı zamanda, İzmir İl Özel İdaresinin belirlediği imar planına göre “tarım alanı” olarak nitelendirilmiş durumda. Bu, tarlada ileride yapacağınız herhangi bir imar değişikliğinin önünde engel bulunmadığı ve isteğinize göre tarım dışı amaçlar için de kullanabileceğinize işaret ediyor.

Satılık tarla, Bayındır’ın en merkezi yerlerinden birinde yer aldığı için, her türlü ulaşım imkanına sahip. Tarla, Bayındır ilçe merkezine sadece 5 dakika, İzmir şehir merkezine ise 30 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Tarla, aynı zamanda, Bayındır’ın en önemli turizm merkezlerine de çok yakın. Tarla, Altınoluk Plajı’na sadece 10 dakika, Kaplıcalar’a ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Satılık tarla, tarım yapmak isteyenler için olduğu kadar, ileride imar değişikliği yaparak konut veya ticari amaçlı olarak kullanmak isteyenler için de ideal bir seçenek.

Tarla ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için lütfen [buraya] veya [buraya] adresindeki web sitelerini ziyaret edin.

İlginizi çekebilecek diğer satılık tarlalar:

  • [İzmir Çiğli’de Satılık Tarla]
  • [İzmir Karşıyaka’da Satılık Tarla]
  • [İzmir Bornova’da Satılık Tarla]

Tarım arazisi ile ilgili diğer bilgiler:

  • [Tarım arazisi nedir?]
  • [Tarım arazisi satın alma rehberi]
  • [Tarım arazisi imar değişikliği]

Yayımlandı

kategorisi