Kdz Ereğli Ilçe Tarım Müdürlüğü

Konu: Kdz Ereğli İl Tarım Müdürlüğü

Giriş:
Kdz Ereğli İl Tarım Müdürlüğü, Kdz Ereğli’de tarım ve ormancılık alanında çalışan bir kuruluştur. Müdürlük, tarımsal üretim, su kaynakları, ormancılık, toprak koruma ve diğer konularda çalışmalar yapmaktadır.

Tarih:
Kdz Ereğli İl Tarım Müdürlüğü, 1924 yılında kurulmuştur. Müdürlük, ilk olarak Kdz Ereğli’de bulunan bir binada çalışmaya başlamıştır. Daha sonra, müdürlük binası olarak kullanılan bir binanın yapımına başlanmış ve 1926 yılında binanın inşası tamamlanmıştır. Müdürlük, 1927 yılında yeni binasına taşınmış ve çalışmalarını bu binada sürdürmeye devam etmektedir.

Teşkilat:
Kdz Ereğli İl Tarım Müdürlüğü, bir müdür, bir yardımcı müdür, bir şef ve bir memurdan oluşmaktadır. Müdür, müdürlüğün çalışmalarını yönetmekte ve müdürlüğün diğer birimleri ile işbirliği yapmaktadır. Yardımcı müdür, müdürün çalışmalarına yardımcı olmakta ve müdürlüğün diğer birimleri ile işbirliği yapmaktadır. Şef, müdürlüğün tarımsal üretim, su kaynakları, ormancılık, toprak koruma ve diğer konulardaki çalışmalarını yönetmektedir. Memur, müdürlüğün diğer birimleri ile işbirliği yapmaktadır.

Çalışmalar:
Kdz Ereğli İl Tarım Müdürlüğü, tarımsal üretim, su kaynakları, ormancılık, toprak koruma ve diğer konularda çalışmalar yapmaktadır. Müdürlük, tarımsal üretim konusunda, üreticiye tohum, fide ve gübre dağıtmakta, üreticiye tarımsal üretim konusunda eğitim vermekte ve üreticinin ürünlerini pazarlamasında yardımcı olmaktadır. Müdürlük, su kaynakları konusunda, su kaynaklarının kirliliğinin önlenmesi, su kaynaklarının kullanımının düzenlenmesi ve su kaynaklarının tasarrufu konusunda çalışmalar yapmaktadır. Müdürlük, ormancılık konusunda, ormanların yangınından ve diğer zararlı etkilerden korumak, ormanların ağaçlandırılması ve ormancılık konusunda üreticiye eğitim vermektedir. Müdürlük, toprak koruma konusunda, toprakların erozyonunun önlenmesi, toprakların verimliliğinin artırlanması ve toprakların kullanımının düzenlenmesi konusunda çalışmalar yapmaktadır.

İletişim Bilgileri:
Kdz Ereğli İl Tarım Müdürlüğü, Kdz Ereğli’de bulunan [adres] adresinde yer almaktadır. Müdürlüğün telefon numarası [telefon numarası] ve e-posta adresi [e-posta adresi] ‘dir.

İlgili Dosya Bağlantısı:
[Kdz Ereğli İl Tarım Müdürlüğü]

İlgili Siteler:
[Tarım ve Ormancılık Genel Müdürlüğü]
[Ziraat Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri Birliği]
[Türk Tarım Uzmanı Birliği]


Yayımlandı

kategorisi