Kurtul Satılık Tarla

Kurtul Satılık Tarla: Konusu ve İncelemesi

Kurtul Satılık Tarla, 2015 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Emre Yeksan’ın yaptığı bir Türk komedi filmidir. Filmin başrollerinde Ata Demirer, Demet Evgar, Salih Kalyon ve Binnur Kaya yer almaktadır. Film, Kurtul adlı bir köyde yaşayan ve tarlasını satmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatmaktadır.

Konusu

Kurtul (Ata Demirer), Kurtul köyünde yaşayan ve tarlasını satmaya çalışan bir adamdır. Ancak, tarlası çok küçük ve verimsiz olduğu için kimse satın almak istememektedir. Bir gün, Kurtul’un köyüne bir grup şehirli gelir. Bu şehirliler, Kurtul’un tarlasını satın almak isterler. Ancak, Kurtul tarlasını satmak istemez. Çünkü, tarlası onun için çok değerlidir.

Şehirliler, Kurtul’u ikna etmek için çeşitli yollar denerler. Ancak, Kurtul kararlıdır ve tarlasını satmaz. Sonunda, şehirliler Kurtul’un köyünden ayrılırlar. Kurtul, tarlasını satamadığı için çok üzülür. Ancak, bir süre sonra tarlasını satmanın doğru bir karar olduğunu anlar. Çünkü, tarlası çok küçük ve verimsizdir. Kurtul, tarlasını satarak daha iyi bir hayat yaşayabilir.

İnceleme

Kurtul Satılık Tarla, eğlenceli ve keyifli bir komedi filmi. Film, Ata Demirer’in başarılı performansıyla öne çıkıyor. Demirer, Kurtul karakterini çok iyi canlandırıyor ve izleyiciyi güldürmeyi başarıyor. Filmin diğer oyuncuları da başarılı performanslar sergiliyorlar.

Kurtul Satılık Tarla, küçük bir köyde geçen bir hikayeyi anlatıyor. Film, köy hayatının güzelliklerini ve zorluklarını gözler önüne seriyor. Filmde, köydeki insanların birbirleriyle olan ilişkileri de konu ediliyor. Kurtul Satılık Tarla, sıcak ve samimi bir film. Film, izleyiciyi köy hayatına dair güzel bir yolculuğa çıkarıyor.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi