Kripto Super Kopek

Kripto Süper Köpek: Konusu ve İncelemesi

Kripto Süper Köpek, 2021 yılında vizyona giren bir animasyon filmidir. Film, aynı adı taşıyan çizgi diziden uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Jared Stern ve Sam Levine üstlenmiştir. Filmin senaryosu ise Jared Stern, John Whittington ve Tom Wheeler tarafından yazılmıştır. Filmin başrollerinde Dwayne Johnson, Kevin Hart, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Kate McKinnon, John Cena, Samuel L. Jackson ve Keanu Reeves yer almaktadır.

Film, Krypto adlı bir süper köpeğin hikayesini anlatmaktadır. Krypto, Süperman’in en iyi arkadaşıdır ve onunla birlikte suçla savaşmaktadır. Ancak bir gün Süperman, kötü bir uzaylı tarafından kaçırılır. Krypto, Süperman’i kurtarmak için bir ekip kurar ve uzaylılarla savaşmaya başlar.

Kripto Süper Köpek, eğlenceli ve aksiyon dolu bir filmdir. Film, çocukların ve yetişkinlerin ilgisini çekecek şekilde hazırlanmıştır. Filmin animasyonları oldukça başarılıdır ve karakterler çok iyi tasarlanmıştır. Filmin seslendirme kadrosu da çok başarılıdır ve karakterlere hayat vermektedir.

Kripto Süper Köpek, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır. Film, Rotten Tomatoes’da %80’lik bir puana sahiptir. Metacritic’te ise filmin puanı 65’tir. Film, gişede de başarılı olmuştur ve dünya çapında 200 milyon dolardan fazla hasılat elde etmiştir.

Kripto Süper Köpek ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi