Facebook Kripto Para Nasil Alinir

Facebook Kripto Para Nasıl Alınır?

Facebook, 2019 yılında Libra adlı kendi kripto parasını duyurdu. Libra, Facebook’un kendi blockchain ağı olan Libra Blockchain üzerinde çalışacak ve Facebook’un sosyal medya platformlarında ödeme yapmak için kullanılabilecek. Libra’nın 2020 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Facebook kripto para almak için öncelikle bir kripto para borsasına üye olmanız gerekir. Kripto para borsaları, kripto paraların alınıp satıldığı platformlardır. Türkiye’de faaliyet gösteren bazı kripto para borsaları şunlardır:

  • Binance
  • Paribu
  • Bitpanda
  • Coinbase
  • Kraken

Kripto para borsasına üye olduktan sonra, hesabınıza para yatırmanız gerekir. Para yatırma işlemini banka havalesi, kredi kartı veya debit kartı ile yapabilirsiniz.

Para yatırdıktan sonra, Libra’yı satın alabilirsiniz. Libra’yı satın almak için, kripto para borsasının arayüzünde “Libra” veya “LIBRA” sembolünü arayın. Libra’yı bulduktan sonra, satın almak istediğiniz miktarı girin ve “Satın Al” düğmesine tıklayın.

Libra’yı satın aldıktan sonra, kripto para borsasındaki hesabınızda saklayabilirsiniz. Ayrıca, Libra’yı bir kripto para cüzdanına da aktarabilirsiniz. Kripto para cüzdanları, kripto paralarınızı güvenli bir şekilde saklamanızı sağlayan yazılımlardır.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi