Kripto&15 Temmuz Darbe Gecesi Kitabı

Kripto&15 Temmuz Darbe Gecesi Kitabı: Konusu ve İncelemesi

Kripto&15 Temmuz Darbe Gecesi, gazeteci-yazar Ahmet Şık’ın 2017 yılında yayınlanan romanıdır. Roman, 15 Temmuz 2016’da Türkiye’de gerçekleşen darbe girişimini konu almaktadır. Kitap, darbe girişiminin öncesinde ve sonrasında yaşanan olayları, darbeye katılan askerlerin ve sivillerin hikayelerini anlatmaktadır.

Roman, darbe girişiminin öncesinde, darbeye katılan askerlerin ve sivillerin hayatlarına odaklanmaktadır. Kitapta, darbeye katılan askerlerin nasıl radikalleştiği, darbeye nasıl hazırlandıkları ve darbe girişimini nasıl gerçekleştirdikleri anlatılmaktadır. Ayrıca, darbeye katılan sivillerin darbeye nasıl destek verdikleri ve darbe girişiminden sonra nasıl cezalandırıldıkları da anlatılmaktadır.

Roman, darbe girişiminin sonrasında, darbeye katılan askerlerin ve sivillerin yaşadıklarına odaklanmaktadır. Kitapta, darbeye katılan askerlerin nasıl tutuklandıkları, nasıl yargılandıkları ve nasıl cezalandırıldıkları anlatılmaktadır. Ayrıca, darbeye katılan sivillerin nasıl tutuklandıkları, nasıl yargılandıkları ve nasıl cezalandırıldıkları da anlatılmaktadır.

Kripto&15 Temmuz Darbe Gecesi, darbe girişimini konu alan önemli bir romandır. Roman, darbe girişiminin öncesinde ve sonrasında yaşanan olayları, darbeye katılan askerlerin ve sivillerin hikayelerini anlatmaktadır. Roman, darbe girişiminin nasıl gerçekleştiğini, darbeye katılanların nasıl cezalandırıldığını ve darbe girişiminin Türkiye’nin geleceği üzerinde nasıl bir etki bıraktığını ortaya koymaktadır.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi