The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition Türkçe Yama

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Türkçe Yama: Konusu ve Faydalı Siteler

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun, 11 Kasım 2016’da Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlandı. Skyrim Special Edition, 2011 yılında yayınlanan The Elder Scrolls V: Skyrim’in yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.

Oyun, Tamriel kıtasının kuzeydoğusunda yer alan Skyrim eyaletinde geçmektedir. Oyuncu, Ejderhakan olarak bilinen güçlü bir ejderha tarafından öldürülen bir mahkumdur. Oyuncu, Ejderhakan’ı yenmek ve Skyrim’i kurtarmak için bir yolculuğa çıkar.

Skyrim Special Edition, orijinal oyuna göre birçok iyileştirme içermektedir. Bunlar arasında grafiksel iyileştirmeler, yeni içerikler ve oynanış iyileştirmeleri yer almaktadır. Oyun, ayrıca, Türkçe dil desteği de içermektedir.

Konusu

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Tamriel kıtasının kuzeydoğusunda yer alan Skyrim eyaletinde geçmektedir. Oyuncu, Ejderhakan olarak bilinen güçlü bir ejderha tarafından öldürülen bir mahkumdur. Oyuncu, Ejderhakan’ı yenmek ve Skyrim’i kurtarmak için bir yolculuğa çıkar.

Oyuncu, yolculuğu boyunca çeşitli görevler alacak ve farklı karakterlerle tanışacaktır. Oyuncu, ayrıca, Skyrim’in vahşi doğasında bulunan çeşitli yaratıklarla savaşacak ve değerli eşyalar toplayacaktır.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi