Erol Evcil Zeytin Fabrikası

Erol Evcil: Türkiye’nin En Önde Gelen Sızma Yağ Üreticisi

Erol Evcil, Türkiye’nin en önde gelen sızma yağ üreticilerinden biridir. 1975 yılında kurulan şirket, yüksek kaliteli sızma yağları üretmek için en iyi zeytinleri kullanmaktadır. Erol Evcil’in sızma yağları, dünyanın en iyi restoranlarında ve otellerinde kullanılmaktadır.

Erol Evcil’in Tarihi

Erol Evcil, 1975 yılında Erol Evcil tarafından kurulmuştur. Şirket, başlangıçta küçük bir aile işletmesiydi, ancak hızla büyüdü ve Türkiye’nin en büyük sızma yağ üreticilerinden biri haline geldi. Erol Evcil, şu anda 100’den fazla ülkeye sızma yağ ihraç etmektedir.

Erol Evcil’in Üretim Süreci

Erol Evcil’in sızma yağları, en iyi zeytinlerden yapılır. Şirket, zeytinleri elle toplamakta ve dikkatlice seçmektedir. Toplanan zeytinler, daha sonra soğuk sıkma yöntemi ile sıkılmaktadır. Soğuk sıkma yöntemi, zeytinlerin aromasını ve besin değerini korumasını sağlamaktadır.

Erol Evcil’in Sızma Yağları

Erol Evcil’in sızma yağları, yüksek kaliteli ve lezzetlidir. Yağlar, meyvemsi ve baharatlı bir tada sahiptir. Erol Evcil’in sızma yağları, salata, sos ve yemek pişirmek için idealdir.

Erol Evcil’in Ödülleri

Erol Evcil, sızma yağları için birçok ödül kazan arak kalitesini kanıtlamıştır. Şirket, 2019 yılında New York Uluslararası Sızma Yağ Yarışması’nda en iyi sızma yağ ödülünü kazanmıştır. Ayrıca, Erol Evcil’in sızma yağları, Londra Uluslararası Sızma Yağ Yarışması’nda ve Paris Uluslararası Sızma Yağ Yarışması’nda altın madalya kazanmıştır.

Erol Evcil’in Satış Kanalları

Erol Evcil’in sızma yağları, dünyanın dört bir yanındaki süpermarketlerde ve gurme marketlerde satılmaktadır. Ayrıca, şirketin kendi web sitesinden de sızma yağları satın almak mümkündür.

Erol Evcil’in Sosyal Sorumluluk Projeleri

Erol Evcil, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir. Şirket, zeytin ağaçlarının korunması ve sürdürülebilir tarım uygulamalarının desteklenmesi için çeşitli projeler yürütmektedir.

Erol Evcil’in Web Sitesi

Erol Evcil’in web sitesinden şirket hakkında daha fazla bilgi edinmek ve sızma yağları satın almak mümkündür. Web sitesinin adresi: https://www.erolevcil.com/

Erol Evcil’in Sosyal Medya Hesapları

Erol Evcil’in sosyal medya hesaplarından şirketin güncel haberlerini takip etmek ve sızma yağları hakkında daha fazla bilgi edinmek mümkündür. Sosyal medya hesaplarının adresleri:

  • Facebook: https://www.facebook.com/erolevcil
  • Twitter: https://twitter.com/erolevcil
  • Instagram: https://www.instagram.com/erolevcil/

Yayımlandı

kategorisi