Algida Migros Bedava Dondurma 2022

Algida Migros Bedava Dondurma 2022

Algida ve Migros, 2022 yazında müşterilerine ücretsiz dondurma dağıtmak için bir araya geldi. Kampanya, 1 Haziran’dan 31 Ağustos’a kadar sürecek ve müşteriler, Migros mağazalarında belirli Algida ürünlerini satın aldıklarında ücretsiz dondurma kazanabilecekler.

Kampanyaya katılmak için, müşterilerin öncelikle Migros mağazalarından belirli Algida ürünlerini satın almaları gerekiyor. Satın alınan ürünlerin toplam tutarı en az 20 TL olmalı. Daha sonra, müşteriler satın aldıkları ürünleri kasada öderken, kasiyere Algida Migros Bedava Dondurma 2022 kampanyasına katılmak istediklerini söylemeleri gerekiyor. Kasiyer, müşteriye bir kupon verecek ve müşteri bu kuponu kullanarak ücretsiz dondurmasını alabilecek.

Ücretsiz dondurma, Algida’nın belirli dondurma çeşitlerinden biri olacak. Müşteriler, ücretsiz dondurmalarını Migros mağazalarındaki dondurma reyonlarından alabilecekler.

Algida Migros Bedava Dondurma 2022 kampanyası, müşterilere yaz sıcaklarında serinlemek için ücretsiz bir fırsat sunuyor. Kampanyaya katılmak için, müşterilerin sadece belirli Algida ürünlerini satın almaları ve kasada kasiyere kampanyaya katılmak istediklerini söylemeleri gerekiyor.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi