Algida Migros Bedava Dondurma 2022

Algida Migros Bedava Dondurma 2022

Algida ve Migros, 2022 yazında müşterilerine ücretsiz dondurma dağıtmak için bir araya geldi. Kampanya, 1 Haziran’dan 31 Ağustos’a kadar sürecek ve müşteriler, Migros mağazalarında belirli Algida ürünlerini satın alarak ücretsiz dondurma kazanabilecekler.

Kampanyaya katılmak için, müşterilerin öncelikle Migros mağazalarından belirli Algida ürünlerinden en az 10 TL değerinde alışveriş yapmaları gerekiyor. Daha sonra, kasada ödeme yaparken Algida Bedava Dondurma kuponunu almaları gerekiyor. Kupon, müşterilere ücretsiz dondurma almak için kullanabilecekleri bir kod içeriyor.

Müşteriler, Algida Bedava Dondurma kuponunu kullanarak, Migros mağazalarındaki dondurma reyonlarından istedikleri dondurmayı ücretsiz olarak alabilirler. Kampanya kapsamında, Algida’nın tüm dondurma çeşitleri ücretsiz olarak sunuluyor.

Algida ve Migros, bu kampanya ile müşterilerine yaz sıcaklarında ferahlık yaşatmayı hedefliyor. Kampanya, müşteriler tarafından büyük ilgi gördü ve birçok kişi, ücretsiz dondurma almak için Migros mağazalarına akın etti.

Algida Migros Bedava Dondurma 2022 Kampanyası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

  • Kampanya, 1 Haziran’dan 31 Ağustos’a kadar sürecek.
  • Kampanyaya katılmak için, müşterilerin öncelikle Migros mağazalarından belirli Algida ürünlerinden en az 10 TL değerinde alışveriş yapmaları gerekiyor.
  • Daha sonra, kasada ödeme yaparken Algida Bedava Dondurma kuponunu almaları gerekiyor.
  • Kupon, müşterilere ücretsiz dondurma almak için kullanabilecekleri bir kod içeriyor.
  • Müşteriler, Algida Bedava Dondurma kuponunu kullanarak, Migros mağazalarındaki dondurma reyonlarından istedikleri dondurmayı ücretsiz olarak alabilirler.
  • Kampanya kapsamında, Algida’nın tüm dondurma çeşitleri ücretsiz olarak sunuluyor.

Algida Migros Bedava Dondurma 2022 Kampanyası İle İlgili Faydalı Siteler

Algida Migros Bedava Dondurma 2022 Kampanyası İle İlgili İndirilebilir Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi