Toshiba Tv Internete Bağlanma

Toshiba TV İnternete Bağlanma

Toshiba TV’nizi internete bağlayarak, akıllı TV özelliklerine erişebilir ve çevrimiçi içerikleri izleyebilirsiniz. İnternete bağlanmak için birkaç farklı yol bulunmaktadır. Bu yolları aşağıda bulabilirsiniz.

1. Kablolu Bağlantı

Toshiba TV’nizi internete bağlamanın en güvenilir yolu, kablolu bağlantı kullanmaktır. Bunun için, TV’nizin arkasındaki Ethernet portuna bir Ethernet kablosu takmanız gerekir. Diğer ucunu ise, modeminize veya yönlendiricinize takın.

2. Kablosuz Bağlantı

Toshiba TV’nizi internete bağlamanın bir diğer yolu da, kablosuz bağlantı kullanmaktır. Bunun için, TV’nizin Wi-Fi özelliğini etkinleştirmeniz gerekir. Ardından, TV’nizin ağ ayarlarına giderek, kablosuz ağınızı seçin ve şifrenizi girin.

3. Powerline Adaptörü Kullanma

Eğer TV’nizin bulunduğu yer, modeminize veya yönlendiricinize çok uzaksa, Powerline adaptörü kullanabilirsiniz. Powerline adaptörü, elektrik hattınızı kullanarak internet bağlantısını TV’nize iletir. Bunun için, bir Powerline adaptörünü modeminize veya yönlendiricinize, diğerini ise TV’nizin yakınındaki bir prize takmanız gerekir.

4. Mobil Cihazınızı Kullanma

Toshiba TV’nizi internete bağlamanın bir diğer yolu da, mobil cihazınızı kullanmaktır. Bunun için, mobil cihazınızın Wi-Fi özelliğini etkinleştirmeniz gerekir. Ardından, TV’nizin ağ ayarlarına giderek, mobil cihazınızı seçin ve şifrenizi girin.

5. USB Adaptörü Kullanma

Toshiba TV’nizi internete bağlamanın bir diğer yolu da, USB adaptörü kullanmaktır. Bunun için, bir USB adaptörünü TV’nizin USB portuna takmanız gerekir. Diğer ucunu ise, Ethernet kablonuza takın.

Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi