Cinemaximum Spider Man No Way Home

Spider-Man: No Way Home Konusu

Spider-Man: No Way Home, 2021 yapımı bir Amerikan süper kahraman filmi ve Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) 27. filmi. Film, Columbia Pictures, Marvel Studios ve Pascal Pictures tarafından ortaklaşa yapımcılığını üstlendi ve Sony Pictures Releasing tarafından dağıtıldı. Jon Watts’ın yönettiği ve Chris McKenna ve Erik Sommers’ın senaryosunu yazdığı filmde Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, J. B. Smoove, Benedict Wong, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx ve Thomas Haden Church rol alıyor.

Film, Spider-Man: Far From Home (2019) olaylarından sonra geçmektedir. Peter Parker’ın (Holland) gizli kimliği Mysterio (Jake Gyllenhaal) tarafından ifşa edildikten sonra, Peter, Doctor Strange’den (Cumberbatch) yardım ister. Strange, Peter’ın kimliğini herkesin hafızasından silmek için bir büyü yapar, ancak büyü ters gider ve bunun yerine çoklu evreni açar. Bu, geçmiş Spider-Man filmlerinden gelen kötü adamların MCU’ya girmesine neden olur.

Peter, Green Goblin (Molina), Doctor Octopus (Dafoe), Electro (Foxx) ve Sandman (Church) ile savaşmak zorundadır. Ayrıca, MJ (Zendaya) ve Ned (Batalon) gibi arkadaşlarını ve ailesini de korumak zorundadır. Peter, sonunda kötü adamları yenmeyi başarır ve çoklu evreni kapatır. Ancak, bunun bir bedeli vardır: MJ ve Ned, Peter’ı hatırlamazlar.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi