Behzat Ç Eylül

Behzat Ç. Eylül: Konusu ve İncelemesi

Behzat Ç. Eylül, Ercan Mehmet Erdem’in yönettiği ve Emrah Serbes’in senaryosunu yazdığı 2019 yapımı bir Türk suç drama filmidir. Film, Behzat Ç. dizisinin devamı niteliğindedir ve dizinin final bölümünden beş yıl sonrasını konu almaktadır.

Film, Behzat Ç.’nin (Erdal Beşikçioğlu) hapisten çıktıktan sonraki hayatını konu almaktadır. Behzat, hapisten çıktıktan sonra özel dedektif olarak çalışmaya başlar ve bir gün kendisine bir cinayet vakası verilir. Cinayet, genç bir kadının öldürülmesiyle ilgilidir ve Behzat, kadının ölümünün arkasındaki sırrı çözmeye çalışır.

Behzat Ç. Eylül, suç ve drama türlerinin başarılı bir örneğidir. Film, sürükleyici bir hikayeye ve güçlü karakterlere sahiptir. Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. rolünde yine mükemmel bir performans sergilemektedir. Filmin yönetmeni Ercan Mehmet Erdem de başarılı bir iş çıkarmış ve filmi akıcı bir şekilde yönetmiştir.

Behzat Ç. Eylül, suç ve drama türlerini sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir filmdir. Film, sürükleyici hikayesi, güçlü karakterleri ve başarılı yönetmenliğiyle izleyicileri ekrana kilitlemektedir.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi