Ghorse Zede Bardari

Ghorse Zede Bardari: Konusu ve İncelemesi

Ghorse Zede Bardari, 2019 yılında vizyona giren bir Hint aksiyon-gerilim filmidir. Film, bir grup teröristin bir treni kaçırma girişimini ve bu trende bulunan yolcuların mücadelesini konu almaktadır. Film, aksiyon sahneleri, oyunculuk performansları ve konusu ile beğeni toplamıştır.

Film, bir grup teröristin bir treni kaçırma girişimini göstererek başlıyor. Teröristler, treni kaçırmayı başardıktan sonra yolcuları rehin alıyorlar. Yolcular arasında, bir polis memuru, bir doktor, bir öğretmen ve bir öğrenci de bulunmaktadır. Teröristler, yolculardan fidye talep ediyorlar ve eğer fidye ödenmezse treni havaya uçuracaklarını söylüyorlar.

Yolcular, teröristlerin tehdidi karşısında bir araya gelerek mücadele etmeye karar veriyorlar. Polis memuru, doktor ve öğretmen, teröristlerle savaşırken öğrenci de diğer yolcuları güvenli bir yere götürmeye çalışıyor. Yolcular, teröristlerle uzun ve zorlu bir mücadele veriyorlar ve sonunda teröristleri yenmeyi başarıyorlar.

Ghorse Zede Bardari, aksiyon sahneleri, oyunculuk performansları ve konusu ile beğeni toplamıştır. Film, terörizmin tehlikelerine dikkat çekiyor ve insanların bir araya gelerek terörizme karşı mücadele edebileceğini gösteriyor.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi