Nihat Hatipoğlu Programı Nerede

Nihat Hatipoğlu Programı Nerede?

Nihat Hatipoğlu, Türkiye’nin en tanınmış din adamlarından biridir. 1955 yılında Malatya’da doğan Hatipoğlu, ilkokul ve ortaokulu Malatya’da, liseyi ise İstanbul’da tamamladı. 1979 yılında İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

Hatipoğlu, 1980 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı’na girdi ve çeşitli görevlerde bulundu. 1996 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın İstanbul Müftüsü oldu. 2003 yılında ise Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Başkan Yardımcısı oldu.

Hatipoğlu, 2006 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan emekli oldu ve kendi televizyon programını yapmaya başladı. Programı, ilk olarak Kanal 7’de yayınlandı. Daha sonra ise ATV’ye geçti.

Hatipoğlu’nun programı, dini konuların yanı sıra toplumsal sorunlara da değiniyor. Program, izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Nihat Hatipoğlu Programının Konusu

Nihat Hatipoğlu’nun programının konusu, dini konular ve toplumsal sorunlardır. Programda, Kur’an-ı Kerim ve hadislerden örnekler verilerek dini konular açıklanıyor. Ayrıca, toplumsal sorunlar ele alınıyor ve çözüm önerileri sunuluyor.

Nihat Hatipoğlu Programının Yayın Günü ve Saati

Nihat Hatipoğlu’nun programı, her hafta cuma günü saat 20.00’de ATV’de yayınlanıyor.

Nihat Hatipoğlu Programı ile İlgili Faydalı Siteler

Nihat Hatipoğlu Programı ile İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi