Zeytin Çekirdeği Emin Ersöz

Zeytin Çekirdeği: Emin Ersöz

Zeytin Çekirdeği, Emin Ersöz’ün 1994 yılında yayınlanan romanıdır. Roman, 1960’lı yıllarda Ege kıyısındaki küçük bir kasabada yaşayan bir grup gencin hikayesini anlatmaktadır. Roman, gençlerin aşklarını, hayallerini ve mücadelelerini konu almaktadır.

Romanın başkahramanı olan Zeytin Çekirdeği, kasabanın en güzel kızıdır. Zeytin Çekirdeği, kasabanın zenginlerinden biri olan Ali Bey’in oğluna aşık olur. Ancak Ali Bey, oğlunun Zeytin Çekirdeği ile evlenmesini istemez. Ali Bey, oğlunu kasabanın en zengin kızlarından biriyle evlendirmek ister.

Zeytin Çekirdeği, Ali Bey’in oğluna olan aşkından vazgeçmez. Zeytin Çekirdeği, Ali Bey’in oğlunun kasabadan ayrılmasını bekler. Ali Bey’in oğlu kasabadan ayrıldıktan sonra, Zeytin Çekirdeği de kasabadan ayrılır. Zeytin Çekirdeği, İstanbul’a gider ve burada yeni bir hayat kurar.

Zeytin Çekirdeği, aşkın ve mücadelenin romanıdır. Roman, gençlerin aşklarını, hayallerini ve mücadelelerini konu almaktadır. Roman, gençlerin aşklarını ve hayallerini gerçekleştirmek için mücadele etmeleri gerektiğini anlatmaktadır.

Zeytin Çekirdeği ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi