Ömer Osman Korkmaz Zeytin Çekirdeği

Ömer Osman Korkmaz Zeytin Çekirdeği

Ömer Osman Korkmaz Zeytin Çekirdeği, 2018 yılında yayınlanan bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Ata Demirer, Ezgi Mola, Binnur Kaya, Şevket Çoruh ve Cezmi Baskın yer almaktadır.

Film, Ege’nin küçük bir kasabasında yaşayan Ömer Osman Korkmaz’ın (Ata Demirer) hikayesini anlatmaktadır. Ömer Osman, zeytin çekirdeği işiyle uğraşan bir esnaftır. Bir gün, kasabaya gelen bir turist kafilesi Ömer Osman’ın dükkanına uğrar. Turistler, Ömer Osman’ın zeytin çekirdeklerinden yaptığı hediyelik eşyalara hayran kalırlar ve bunlardan satın almak isterler. Ömer Osman, turistlerin ilgisinden memnun olur ve onlara zeytin çekirdeklerinden yaptığı hediyelik eşyaları satar.

Turistler, Ömer Osman’ın hediyelik eşyalarını çok beğenirler ve bunları ülkelerine götürürler. Ömer Osman’ın hediyelik eşyaları kısa sürede ünlenir ve dünyanın dört bir yanından sipariş almaya başlar. Ömer Osman, hediyelik eşyalarından kazandığı parayla kasabaya bir okul yaptırır ve kasabanın çocuklarının eğitim almasını sağlar.

Ömer Osman Korkmaz Zeytin Çekirdeği, küçük bir esnafın büyük başarısının hikayesini anlatan sıcak ve eğlenceli bir filmdir. Film, Ata Demirer’in başarılı performansıyla öne çıkmaktadır.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi