70 Inde Zeytin Dikeceksin

70 İnde Zeytin Dikeceksin: Konusu ve İncelemesi

70 İnde Zeytin Dikeceksin, Ahmet Ümit’in 2012 yılında yayınlanan polisiye romanıdır. Roman, İstanbul’da yaşayan bir grup gencin, bir zeytin ağacının altında gömülü olan bir cesedi bulmasıyla başlar. Gençler, cesedin kimliğini ve ölüm nedenini araştırmaya başlarlar ve kendilerini karanlık bir komplonun içinde bulurlar.

Roman, İstanbul’un arka sokaklarında geçen bir polisiye hikayesidir. Roman, suç, aşk, ihanet ve dostluk gibi temaları işler. Roman, sürükleyici bir olay örgüsü ve güçlü karakterleriyle okuyucuların beğenisini kazanmıştır.

Konusu

Roman, İstanbul’da yaşayan bir grup gencin, bir zeytin ağacının altında gömülü olan bir cesedi bulmasıyla başlar. Gençler, cesedin kimliğini ve ölüm nedenini araştırmaya başlarlar ve kendilerini karanlık bir komplonun içinde bulurlar.

Gençler, cesedin bir gazetecinin cesedi olduğunu öğrenirler. Gazeteci, bir yolsuzluk haberi üzerinde çalışırken öldürülmüştür. Gençler, gazetecinin ölümünün arkasındaki sırrı çözmek için harekete geçerler.

Gençler, araştırmaları sırasında birçok tehlikeyle karşılaşırlar. Tehdit edilirler, takip edilirler ve hatta saldırıya uğrarlar. Ancak, gençler pes etmezler ve sonunda gazetecinin ölümünün arkasındaki sırrı çözerler.

İncelemesi

70 İnde Zeytin Dikeceksin, sürükleyici bir olay örgüsü ve güçlü karakterleriyle okuyucuların beğenisini kazanmış bir polisiye romandır. Roman, suç, aşk, ihanet ve dostluk gibi temaları işler.

Romanın olay örgüsü, baştan sona sürükleyicidir. Okuyucu, romanı elinden bırakamadan okuyacaktır. Romanın karakterleri de çok güçlüdür. Her karakterin kendine özgü bir hikayesi ve kişiliği vardır.

Romanın dili, sade ve akıcıdır. Okuyucu, romanı rahatlıkla okuyabilecektir. Romanın anlatımı da çok başarılıdır. Yazar, olayları okuyucuya çok iyi aktarmayı başarmıştır.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi