Bekhe Ze Jayet Mast

Bekhe Ze Jayet Mast: Bir Aşk Hikayesi

Bekhe Ze Jayet Mast, 1999 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı bir Türk romantik komedi filmidir. Film, iki farklı dünyadan gelen iki gencin aşk hikayesini anlatmaktadır.

Filmin başrol oyuncuları Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’dır. Demet Akbağ, zengin bir ailenin kızı olan Zeynep’i, Yılmaz Erdoğan ise fakir bir ailenin oğlu olan Cemil’i canlandırmaktadır.

Zeynep ve Cemil, bir tesadüf eseri tanışırlar ve birbirlerine aşık olurlar. Ancak, ailelerinin farklı sosyal statüleri nedeniyle aşkları engellenir. Zeynep’in ailesi, Cemil’i uygun bir eş olarak görmezken, Cemil’in ailesi de Zeynep’i zengin bir kız olarak görür.

Zeynep ve Cemil, ailelerinin baskılarına rağmen aşklarını yaşamaya kararlıdırlar. Ancak, aşkları birçok zorlukla karşılaşır. Zeynep’in ailesi, Cemil’i işinden kovdurur ve Cemil’in ailesi de Zeynep’i evden kovar.

Zeynep ve Cemil, tüm zorluklara rağmen aşklarını yaşamaya devam ederler. Sonunda, aileleri de aşklarını kabul eder ve onlar evlenirler.

Bekhe Ze Jayet Mast, aşkın her türlü engeli aşabileceğini anlatan bir filmdir. Film, Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’ın başarılı oyunculuklarıyla dikkat çekmektedir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi