Amatör Fotoğraf 2015 Belgrad Ormanı

Amatör Fotoğraf 2015 Belgrad Ormanı: Doğanın Güzelliğini Yakalamak

Belgrad Ormanı, İstanbul’un kuzeyinde yer alan ve şehrin akciğerleri olarak bilinen bir doğal güzelliktir. Orman, zengin bitki örtüsü, yaban hayatı ve tarihi yapılarıyla ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

2015 yılında, Belgrad Ormanı’nda düzenlenen bir amatör fotoğraf yarışması, doğanın güzelliğini yakalamak isteyen fotoğrafçıları bir araya getirdi. Yarışmaya katılan fotoğrafçılar, ormanın farklı köşelerinde çektikleri fotoğraflarla doğanın güzelliğini ölümsüzleştirmeye çalıştılar.

Yarışmanın birincisi, Belgrad Ormanı’nın ortasında bulunan bir gölün kenarında çekilmiş bir fotoğraf oldu. Fotoğrafta, gölün üzerinde yükselen ağaçlar ve gökyüzündeki bulutlar yer alıyordu. Fotoğraf, doğanın huzurunu ve dinginliğini yansıtıyordu.

Yarışmanın ikincisi, Belgrad Ormanı’nda yaşayan bir sincabın fotoğrafı oldu. Fotoğrafta, sincap bir ağacın dalında oturmuş ve kameraya bakıyordu. Fotoğraf, sincabın sevimliliğini ve doğayla uyumunu yansıtıyordu.

Yarışmanın üçüncüsü, Belgrad Ormanı’nda bulunan bir tarihi yapı olan köprünün fotoğrafı oldu. Fotoğrafta, köprü ormanın yeşillikleri arasında yükseliyordu. Fotoğraf, köprünün tarihi değerini ve doğayla uyumunu yansıtıyordu.

Belgrad Ormanı’nda düzenlenen amatör fotoğraf yarışması, doğanın güzelliğini yakalamak isteyen fotoğrafçıları bir araya getirdi ve birbirinden güzel fotoğrafların ortaya çıkmasını sağladı. Yarışmanın kazanan fotoğrafları, Belgrad Ormanı’nın güzelliğini ve doğanın önemini vurguladı.

Yarışmanın Kazanan Fotoğrafları

Yarışma Hakkında Daha Fazla Bilgi

Belgrad Ormanı Hakkında Daha Fazla Bilgi


Yayımlandı

kategorisi