Artova Belediye Başkanı Denizbank Açılışı

Artova Belediye Başkanı Denizbank Açılışı

Artova Belediye Başkanı Denizbank şubesinin açılışını yaptı. Açılışa Artova Kaymakamı, Artova Belediye Başkanı, Denizbank Genel Müdürü ve çok sayıda davetli katıldı.

Artova Belediye Başkanı Denizbank şubesinin açılışında yaptığı konuşmada, “Denizbank’ın Artova’ya gelmesiyle birlikte ilçemizin ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Denizbank, Artova’da yatırım yaparak istihdam yaratacak ve ilçemizin kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Denizbank’ın Artova’ya gelmesiyle birlikte ilçemizin ekonomisi canlanacak ve vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacaklardır” dedi.

Denizbank Genel Müdürü ise konuşmasında, “Denizbank olarak Artova’ya yatırım yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Artova, hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe. Denizbank olarak Artova’nın ekonomisine katkı sağlamak ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için buradayız. Denizbank, Artova’da müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışacaktır” dedi.

Artova Kaymakamı ise konuşmasında, “Denizbank’ın Artova’ya gelmesiyle birlikte ilçemizin ekonomisi canlanacak ve vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacaklardır. Denizbank, Artova’da yatırım yaparak istihdam yaratacak ve ilçemizin kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Denizbank’ın Artova’ya gelmesiyle birlikte ilçemizin ekonomisi canlanacak ve vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacaklardır” dedi.

Denizbank Artova şubesi, 10 Ocak 2023 tarihinde hizmete açıldı. Şube, hafta içi her gün 08:30-17:30 saatleri arasında hizmet verecek.

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi