Denizbank Eft Saatleri Hafta Sonu

Denizbank EFT Saatleri Hafta Sonu

Denizbank, Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biridir. Banka, müşterilerine çeşitli bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetlerden biri de EFT’dir. EFT, elektronik fon transferi anlamına gelir. EFT ile müşteriler, kendi hesaplarından başka bir hesaba para transferi yapabilirler.

Denizbank EFT saatleri hafta içi 09:00-17:00 arasındadır. Hafta sonu ve resmi tatillerde EFT işlemi yapılamaz.

Denizbank EFT Saatleri Hafta Sonu Dışında

Denizbank EFT saatleri hafta içi 09:00-17:00 arasındadır. Bu saatler dışında EFT işlemi yapılamaz. Ancak, Denizbank müşterileri, hafta sonu ve resmi tatillerde de EFT işlemi yapabilirler. Bunun için Denizbank’ın internet bankacılığı veya mobil bankacılık hizmetlerini kullanmaları gerekir.

Denizbank EFT Saatleri Hafta Sonu İnternet Bankacılığı ile EFT İşlemi

Denizbank müşterileri, hafta sonu ve resmi tatillerde de EFT işlemi yapmak için Denizbank’ın internet bankacılığı hizmetini kullanabilirler. Bunun için, Denizbank’ın internet bankacılığı sayfasına giriş yapmaları ve ardından “EFT” seçeneğine tıklamaları gerekir. Daha sonra, gönderici hesap, alıcı hesap, transfer tutarı ve transfer tarihi gibi bilgileri girmeleri gerekir. Son olarak, “EFT işlemini tamamla” butonuna tıklamaları gerekir.

Denizbank EFT Saatleri Hafta Sonu Mobil Bankacılık ile EFT İşlemi

Denizbank müşterileri, hafta sonu ve resmi tatillerde de EFT işlemi yapmak için Denizbank’ın mobil bankacılık hizmetini kullanabilirler. Bunun için, Denizbank’ın mobil bankacılık uygulamasını cep telefonlarına indirmeleri ve ardından uygulamaya giriş yapmaları gerekir. Daha sonra, “EFT” seçeneğine tıklamaları ve ardından gönderici hesap, alıcı hesap, transfer tutarı ve transfer tarihi gibi bilgileri girmeleri gerekir. Son olarak, “EFT işlemini tamamla” butonuna tıklamaları gerekir.

Denizbank EFT Saatleri Hafta Sonu ile İlgili Faydalı Siteler

  • Denizbank EFT Saatleri: https://www.denizbank.com/bireysel/hesaplar-ve-kartlar/eft-havale/eft-saatleri
  • Denizbank İnternet Bankacılığı: https://www.denizbank.com/bireysel/internet-bankaciligi
  • Denizbank Mobil Bankacılık: https://www.denizbank.com/bireysel/mobil-bankacilik

Yayımlandı

kategorisi