Aöf Fotoğraf Yarışması 2018

AÖF Fotoğraf Yarışması 2018: Konusu ve Ödülleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF), 2018 yılında düzenlediği fotoğraf yarışmasının konusunu “Doğa ve İnsan” olarak belirledi. Yarışmaya katılacak fotoğrafların, doğanın güzelliğini ve insanın doğayla uyumunu yansıtması gerekiyor.

Yarışmaya katılacak fotoğraflar, 1 Ocak 2018 ile 31 Aralık 2018 tarihleri arasında çekilmiş olmalı. Fotoğraflar, dijital ortamda gönderilmeli ve en az 300 dpi çözünürlüğe sahip olmalı. Her katılımcı, yarışmaya en fazla 3 fotoğraf gönderebilir.

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, AÖF’nin internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanacak. Ayrıca, dereceye giren fotoğrafların sahipleri ödüllendirilecek.

Yarışmanın Ödülleri

  • Birincilik Ödülü: 1.000 TL ve AÖF logolu bir plaket
  • İkincilik Ödülü: 500 TL ve AÖF logolu bir plaket
  • Üçüncülük Ödülü: 250 TL ve AÖF logolu bir plaket

Yarışmaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Yarışmaya katılmak için, AÖF’nin internet sitesindeki başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Başvuru formuna, fotoğraflarınızı da eklemeniz gerekiyor. Başvurular, 31 Aralık 2018 tarihine kadar kabul edilecek.

Yarışma Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin

Yarışma hakkında daha fazla bilgi almak için, AÖF’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, AÖF’nin sosyal medya hesaplarını takip ederek de yarışma hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yarışmaya Katılmak İçin Tıklayın

https://www.anadolu.edu.tr/foto-yarismasi-2018/

Yarışma Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayın

https://www.anadolu.edu.tr/foto-yarismasi-2018/yarisma-hakkinda/

Yarışma Başvuru Formu

https://www.anadolu.edu.tr/foto-yarismasi-2018/yarisma-basvuru-formu/


Yayımlandı

kategorisi