Aöf Fotoğraf Yarışması Sonuçları

AÖF Fotoğraf Yarışması Sonuçları

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından düzenlenen 2023 Yılı Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Yarışmaya, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından çok sayıda fotoğrafçı katıldı. Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, birincilik ödülü “Doğa ve İnsan” kategorisinde yarışan Ahmet Yılmaz’ın “Anadolu’nun Kalbi” adlı fotoğrafına verildi. İkincilik ödülü “Portre” kategorisinde yarışan Ayşe Öztürk’ün “Gözlerin Penceresi” adlı fotoğrafına, üçüncülük ödülü ise “Manzara” kategorisinde yarışan Deniz Aydın’ın “Sonsuzluk Denizi” adlı fotoğrafına verildi.

Yarışmada ayrıca, “Manzara”, “Portre”, “Doğa ve İnsan”, “Sokak Fotoğrafçılığı” ve “Belgesel Fotoğrafçılık” kategorilerinde mansiyon ödülleri verildi. Mansiyon ödülleri, sırasıyla, “Manzara” kategorisinde yarışan Elif Yılmaz’ın “Dağların Zirvesinde”, “Portre” kategorisinde yarışan Hasan Özdemir’in “Yaşlı Adamın Gözleri”, “Doğa ve İnsan” kategorisinde yarışan Fatma Akın’ın “Çocuk ve Köpek”, “Sokak Fotoğrafçılığı” kategorisinde yarışan Ali Can’ın “Sokaktaki Hayat” ve “Belgesel Fotoğrafçılık” kategorisinde yarışan Aylin Yılmaz’ın “Köydeki Yaşam” adlı fotoğraflarına verildi.

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, AÖF’nin internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlandı. Ayrıca, dereceye giren fotoğrafçılara ödülleri törenle takdim edildi.

Yarışma Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin:

Yarışmaya Katılan Fotoğrafçılar Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin:


Yayımlandı

kategorisi