Aöf Gis Fotoğraf Yükleme

AÖF GİS Fotoğraf Yükleme

AÖF GİS, Anadolu Üniversitesi tarafından sunulan bir uzaktan eğitim programıdır. Bu program, öğrencilere coğrafi bilgi sistemleri (GİS) hakkında bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlamaktadır. AÖF GİS programında öğrenciler, GİS’in temel kavramları, veri toplama ve işleme yöntemleri, GİS yazılımları ve GİS uygulamaları gibi konularda eğitim almaktadırlar.

AÖF GİS programında öğrencilerin fotoğraf yüklemeleri gereken bazı ödevler bulunmaktadır. Bu ödevlerde öğrencilerden belirli bir konuyla ilgili fotoğraflar çekmeleri ve bu fotoğrafları AÖF GİS sistemine yüklemeleri istenmektedir. Örneğin, öğrencilerden yaşadıkları şehrin tarihi yerlerini fotoğraflamaları ve bu fotoğrafları AÖF GİS sistemine yüklemeleri istenebilir.

AÖF GİS sistemine fotoğraf yüklemek için öncelikle AÖF GİS web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra, “Ödevler” bölümüne tıklayarak ödevlerinizi görebilirsiniz. Ödevlerinizi görüntüledikten sonra, fotoğraf yüklemeniz gereken ödevi seçerek “Fotoğraf Yükle” düğmesine tıklayabilirsiniz.

Fotoğraf yükleme sayfasında, bilgisayarınızdan fotoğraf seçebilir veya fotoğrafınızı web kameranızla çekebilirsiniz. Fotoğrafınızı seçtikten sonra, “Yükle” düğmesine tıklayarak fotoğrafınızı AÖF GİS sistemine yükleyebilirsiniz.

AÖF GİS sistemine fotoğraf yükledikten sonra, fotoğrafınızı düzenleyebilirsiniz. Fotoğrafınızı düzenlemek için, fotoğrafın üzerine tıklayarak fotoğraf düzenleme araçlarını görebilirsiniz. Fotoğraf düzenleme araçlarını kullanarak fotoğrafınızı kırpabilir, döndürebilir, renk ayarlarını değiştirebilir ve metin ekleyebilirsiniz.

Fotoğrafınızı düzenledikten sonra, “Kaydet” düğmesine tıklayarak fotoğrafınızı kaydedebilirsiniz. Fotoğrafınızı kaydettikten sonra, fotoğrafınız AÖF GİS sisteminde yayınlanacaktır.

AÖF GİS sistemine fotoğraf yüklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. AÖF GİS web sitesine giriş yapın.
  2. “Ödevler” bölümüne tıklayın.
  3. Ödevlerinizi görüntüleyin.
  4. Fotoğraf yüklemeniz gereken ödevi seçin.
  5. “Fotoğraf Yükle” düğmesine tıklayın.
  6. Bilgisayarınızdan fotoğraf seçin veya fotoğrafınızı web kameranızla çekin.
  7. “Yükle” düğmesine tıklayın.
  8. Fotoğrafınızı düzenleyin.
  9. “Kaydet” düğmesine tıklayın.

Faydalı Siteler:

  • AÖF GİS web sitesi: https://www.anadolu.edu.tr/gis/
  • AÖF GİS Öğrenci Rehberi: https://www.anadolu.edu.tr/gis/ogrenci-rehberi/
  • AÖF GİS Ödevleri: https://www.anadolu.edu.tr/gis/odevler/
  • AÖF GİS Fotoğraf Yükleme: https://www.anadolu.edu.tr/gis/fotoğraf-yükleme/

İlgili Dosyalar:

  • AÖF GİS Öğrenci Rehberi (PDF): https://www.anadolu.edu.tr/gis/ogrenci-rehberi/ogrenci-rehberi.pdf
  • AÖF GİS Ödevleri (PDF): https://www.anadolu.edu.tr/gis/odevler/odevler.pdf
  • AÖF GİS Fotoğraf Yükleme (PDF): https://www.anadolu.edu.tr/gis/fotoğraf-yükleme/fotoğraf-yükleme.pdf

Yayımlandı

kategorisi