Bastığın Yerleri Torak Diyerek Geçme Fotoğraf

Bastığın Yerleri “Torak” Diyerek Geçme Fotoğraf: Bir Tarih ve Kültür Yolculuğu

Fotoğrafçılık, dünyayı görmenin ve deneyimlemenin güçlü bir yoludur. Bir fotoğraf, binlerce kelimeye bedel olabilir ve bir hikayeyi anlatabilir veya bir duyguyu aktarabilir. “Bastığın Yerleri ‘Torak’ Diyerek Geçme Fotoğraf” sergisi, fotoğrafçılığın gücünü kullanarak Türkiye’nin zengin tarihini ve kültürünü sergiliyor.

Sergi, Anadolu’nun dört bir yanından çekilmiş 100’den fazla fotoğrafı içeriyor. Fotoğraflar, Türkiye’nin doğal güzelliklerini, tarihi yerlerini ve kültürel mirasını gözler önüne seriyor. Sergiyi gezenler, Kapadokya’nın peri bacalarından, Efes’in antik kalıntılarına, İstanbul’un tarihi yapılarına kadar birçok farklı yeri görebiliyorlar.

Serginin küratörü, fotoğrafçı ve yazar Ergun Çağatay. Çağatay, sergiyi oluştururken, Türkiye’nin tarihini ve kültürünü en iyi şekilde yansıtan fotoğrafları seçmeye özen göstermiş. Çağatay, “Bu sergiyle, Türkiye’nin zengin tarihini ve kültürünü dünyaya tanıtmak istedim. Fotoğraflar, Türkiye’nin güzelliğini ve çeşitliliğini gösteriyor ve umarım ki sergiyi gezenler, Türkiye’yi ziyaret etme isteği duyacaklardır” diyor.

“Bastığın Yerleri ‘Torak’ Diyerek Geçme Fotoğraf” sergisi, 15 Mayıs – 15 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul’daki SALT Galata’da ziyaret edilebilir. Sergi, ücretsizdir.

Sergiyle İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi